Jobbe hos oss

Vi er et 7 år gammelt designstudio lokalisert i Bodø og er for tiden 8 ansatte. Vårt hovedfokus er visuell identitet-, paknings- og industridesign. Med lang erfaring innen merkevarebygging og digital kommunikasjon, vet vi hvordan vi skal få din merkevare til å kommunisere med dine kunder (og hvordan du får kundene dine til å snakke med din merkevare). Det som kjennetegner oss er vårt høye ambisjonsnivå. Vi jobber tett med alle våre kunder for å oppnå et best mulig resultat. Dette ambisjonsnivået har vist seg gjennom utmerkelser både nasjonalt (Merket for god design) og internasjonalt (The Dieline og TDC Awards).

Prosjektleder

1 stilling

Om stillingen
Som prosjektleder i by north blir det din jobb å styre prosessene og fremdriften i prosjekter, samt holde en tett dialog med våre faste oppdragsgivere.

Hverdagen vil være svært variert. Du vil jobbe med alt fra de store linjene ned til de små detaljene. Samtidig må du jobbe under press mot tøffe deadliner og høye kvalitetskrav på prosjektene, sammen med prosjektteamet.

Liker du å jobbe under press, bruke dine kvaliteter på en kreativ måte, bygge et tillitsforhold med et stor nettverk, og jobbe sammen med ambisiøse og kreative mennesker?

Oppgaver
Kommuniser med deltagere i prosjektene, og vær bindeleddet mellom partene i teamet.
Støtt teamet med de detaljene de trenger for å utføre sine oppgaver på best mulig måte.
Utvikle prosjektene sammen med teamet og oppdragsgiver.
Ha kontroll på det administrative i prosjektene og prosessene du deltar i.

Om deg
Har erfaring med å jobbe med mange oppgaver/prosjekter samtidig.
Jobber godt under press, og har god oversikt selv med mange baller i lufta
Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
Samarbeider godt kollegaer og oppdragsgivere
Behersker digitale verktøy
Det er en fordel at du har kvaliteter/erfaring innenfor fagfelt som sosiale medier, foto, tekst, søknadsskriving, eller lignende.

Søk på stillingen
Søknadsfrist: 21. september

Er du vår ny Prosjektleder? Vi vil gjerne høre fra deg!

Les mer/søk her